• |
  • Mapa stránok |
  • E-mail kontakt

 

GDPR

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

je v našej spoločnosti NEMOCENSKÁ BB, s.r.o. (ďalej len „NBB“ alebo „prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“). Ochrane osobných údajov venujeme špeciálnu pozornosť nakoľko spracúvame osobitnú kategóriu osobných údajov podľa čl. 9 Nariadenia. Aj v tejto súvislosti a najmä vzhľadom na čl. 37 ods. 1 Nariadenia máme určenú „Zodpovednú osobu“, ktorá riadnym spôsobom a včas reaguje na všetky záležitosti súvisiace s ochranou osobných údajov.

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Plnenie informačnej povinnosti voči dotknutým osobám

Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch.
Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby spoločnosť NEMOCENSKÁ BB, s.r.o. dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom o ochrane osobných údajov.

Elektronické objednávanie
vyšetrení a preberanie výsledkov


Registračný formulár pre el. príjem výsledkov a objednávanie vyšetrení

 

Nemocenská BB s.r.o.

Kukučínova 20
974 01 Banská Bystrica

Adresa pracoviska:
Medicínske laboratórium
Banská Bystrica

Cesta k nemocnici 1
Budova Stredoslovenského ústavu
srdcových a cievnych chorôb, 3. posch.
974 01 Banská Bystrica

Telefón:
Príjem materiálu: 048 / 433 39 33
Odborný garant:  048 / 433 39 31

E-mail: nemocenskabb@nemocenskabb.sk